title Nieuws

CORONA TIJDELIJKE SLUITING SHOWROOM 25-04-2020
Lieve mensen,
Gezien de terechte hygiëne maatregelen die genomen moeten worden om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen kunnen wij de veiligheid van u en onze medewerkers niet garanderen. Daarom hebben wij besloten onze showroom voor bezoekers tijdelijk te sluiten voor bezoek en alleen op afspraak open te gaan.

In de tussentijd staan wij niet stil en zijn wij op de 1ste etage begonnen met de uitbreiding van de nieuwe tegelafdeling. Wij bieden u straks een inspiratie ruimte met een vloeroppervlakte van c.a 200m2 aan wand- en vloertegels. Verder zullen wij op de begane grond ook diverse toonzaal opstellingen vernieuwen met tegels en sanitair. Dit betekent dat we diverse toonzaalproducten gaan aanbieden tegen scherpe prijzen, zodat deze plaats gaan maken voor onze nieuwe collectie sanitair, kranen enz...

Mocht u een afspraak willen plannen voor een nieuwe badkamer en/of nieuwe tegels voor uw woonkamervloer, keuken, badkamer en/of toilet bel of mail ons gerust voor een afspraak. Houdt onze website en/of facebook pagina in de gaten voor de acties en toonzaalproducten en doe er je voordeel mee of neem gerust contact met ons op.

Wij wensen een ieder veel sterkte en gezondheid toe in deze tijden.

Met vriendelijke groet,
Erol Raposki & Nynke Hylkema

www.iksopar.nl
Info@iksopar.nl
Tel. 0513-435982
Mob.06-29193676
Terug
right bottom