title vloertegels en wandtegels

Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, zo goed als onverslijtbaar; dus niet duur in vergelijking met andere vloerdecoraties. Tevens zijn vloertegels te leggen op verschillende ondergronden, bijvoorbeeld een cementdekvloer, tegel over tegel, vloerverwarmingsconstructies en houten ondergronden (mits deze aan de gestelde eisen voldoen)

Gerelateerde afbeelding
vtwonen by Douglas & Jones

Ook wandtegels hebben alle voordelen zoals duurzaam, onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, zo goed als onverslijtbaar. Daarom zijn wandtegels in de badkamer ideaal.

De hedendaagse keramische tegels hebben zoveel sfeer dat ze niet alleen maar in de badkamer, toilet en keuken worden gebruikt, maar ook in uw woon-, werk of slaapkamer. De kleur, afmeting, legrichting en kwaliteit hebben grote invloed op het ruimte-aspect en kunt u dus aanpassen aan uw wensen en in de stijl van uw woning. Om de juiste sfeer en kleurcombinatie te maken, hebben sommige tegelfabrikanten een praktische oplossing bedacht; wand- en vloertegels van dezelfde serie.

Met tegels kunt u uw persoonlijke smaak volledig tot uitdrukking brengen.

Bezoek onze showroom om het complete assortiment te bezichtigen en onze showroommedewerkers geven u graag een deskundig advies en kunnen u helpen bij het maken van de mooiste combinaties vloer- en wandtegels.

Afbeeldingsresultaat voor vtwonen basalt


vtwonen by Douglas & JonesOok beschikken wij over diverse tegelrestpartijen voor de vloer en de wand

right bottom