title Nieuws

VTWONEN: DEALER IN THE SPOTLIGHT 15-03-2018

DEALER IN THE SPOTLIGHT: IKSOPAR IN SINT NICOLAASGA

In de vele verkooppunten van de vtwonen tegelcollectie by Douglas & Jones kun je je laten inspireren door de talloze mogelijkheden. Niet alleen puur door de tegels in het echt te zien en voelen, maar ook door je onder te dompelen in de vtwonen sfeer.

In verschillende thema’s zijn de tegels vaak toegepast in fraaie nisjes en vloervlakken – zodat je je écht kan voorstellen hoe mooi het bij je thuis kan worden. Mix & match naar hartelust en creëer zo je eigen stijl.

Iksopar

IKSOPAR TEGELS, SANITAIR & TEGELMATERIALEN

In Sint Nicolaasga is vtwonen tegels dealer Iksopar te vinden. In een uitgebreide showroom van 400 m2 staan beleving en inspiratie centraal. Een showroom waar alles onder één dak te vinden is en je voor een gehele badkamer in vtwonen-stijl terecht kunt.

De speciaal ingerichte ruimte waarin vtwonen tegels by Douglas & Jones wordt gepresenteerd, is eind 2017 geheel verbouwd. Inmiddels hebben alle nieuwe en vertrouwde producten hier een plekje gevonden.

Iksopar

WOODSTONE CHEVRON      

Met een fraaie loper van de Woodstone Chevron in de tint White Wash worden de verschillende presentaties met elkaar verbonden. Met dit bijzondere patroon als variant op de overbekende visgraat wordt bovendien een levendig effect gecreëerd. Deze serie is verkrijgbaar in vijf natuurlijke houtpatronen en kleurtinten, allen in plankformaat.

Het visgraat-patroon komt hierbij verder terug in de toepassing van de serie Mediterranea in de kleurtint Army Green. Met een opvallende witte voeg vormt dit een bijzondere verschijning in de showroom.

BEKIJK DE COLLECTIE

Nieuwsgierig geworden naar de gehele collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones?  Kom eens langs in Sint Nicolaasga óf bezoek een van de vele verkooppunten bij jou in de buurt. Je vindt ze hier.


bron: www.vtwonentegels.nl/iksopar-in-sint-nicolaasga/
Terug
right bottom