title Douche

Massages, stomen, kleurentherapie, je zou bijna vergeten dat je onder de douche staat met alle mogelijkheden. Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie van de badkamer, de mogelijkheden om de douche mee op te bouwen zijn legio. Namen we vroeger genoegen met een verkwikkende warme straal, tegenwoordig willen we ons niet alleen verfrissen maar ook lekker ontspannen.

Met de nieuwe technieken is alles mogelijk. Sanitairfabrikanten worden steeds innovatiever. In het bijzonder het combineren van zeer uitgebreide douche- en stoomcomponenten is echt iets van deze tijd. Zowel de gesloten cabines als de losse (stoom) douchepanelen blinken uit in veelzijdigheid.
 

Een douchestraal als een verfrissend lentebuitje en massagejets die tegelijkertijd rug en schouders masseren, dat is pure verwennerij. De formule voor meer doucheplezier is eigenlijk simpel: hoe breder de straal, des te meer men geniet van het douchen. Een royale straal en voldoende waterkracht zorgen dan ook voor een goed begin van de dag.

Tegenwoordig verenigen de meeste merken meer mogelijkheden in één enkele doucheopstelling. Ook hier is de keuze bepaald groot te noemen. Ook wordt veel meer dan vroeger gelet op uitstraling en comfort. Dus wordt het een strakke inloopdouche of een alles in één-stoomcabine?

 

right bottom