title TEGELS

Wilt u uw woonkamer, hal, keuken en/of sanitaire ruimten een nieuwe uitstraling geven? Maar vindt u het moeilijk om de keuze te maken welke kleur en formaat u wilt. Bij ons kiest u, hoe dan ook, voor duurzame kwaliteit.

De tegel die u kiest is altijd sfeerbepalend voor een ruimte. Dus de tegel moet passen bij uw sfeer en beleving, maar ook een passend geheel vormen met uw meubels, keuken en/of sanitair.

Grote tegels zorgen, door het beperkt aantal voegen, voor een rustig beeld en maken de ruimte groter. Kleine tegels kunnen weer voor een landelijk interieur een mooie uitstraling geven. En ook qua kleur kunt u alle kanten op. Van natuurtinten, zoals zand en terracotta tot aan diverse kleuren zoals army green, marmer, grijs en zwart. Zo kunt u kiezen tussen een houten uitstraling beton look of juist een metallic look. Er zijn diverse legpatronen mogelijk bij een tegelvloer. Strak, wildverband of speels. En elk legpatroon heeft weer zijn eigen kenmerken en uitstraling.

In onze showroom kunt u ideeën opdoen aan de hand van onze toonzalen en tegeldisplays. Want wij beschikken alleen over A-merk kwaliteit tegels en werken met de bekendste en nieuwste collecties wand- en vloertegels. 

 header_1500x400_vtwt17.pngright bottom