title PLAMECO PLAFONDS

Plameco Plafonds zijn unieke plafonds: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische hoogwaardig kunststof. Het spannen gebeurt met behulp van klemprofielen, onder uw huidige plafond - dat dus gewoon kan blijven hangen. U heeft een nieuw plafond in slechts één dag!

De installatie veroorzaakt minimale overlast. U kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. U heeft geen last van sloopafval en stof, want het nieuwe plafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. Slopen is dus niet nodig.

Plafonds van Plameco zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Dit is te danken aan het materiaal: een hoogwaardige kunststof, die volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het materiaal biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen Plameco Plafonds aan alle vereiste normen en eisen.

U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes binnen en buiten, zowel thuis als in uw bedrijf. Plameco biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs.

Waarom Plameco plafond in de badkamer:

  • Binnen 1 dag is uw nieuwe plafond geïnstalleerd. Bij de buren douchen is dus niet nodig: de volgende dag stapt u gewoon weer in uw eigen douche.
  • Verlichting kan aangepast worden. In de badkamer zijn inbouwspots in het plafond een mooie en praktische oplossing. Verlichting kan gepland worden zoals u dat wenst. Ook kan vanuit één aansluiting een verdeling over meerdere groepen gemaakt worden.
  • De kleur van het plafond kunt u naar eigen wens aanpassen. Zo past het perfect bij het kleurenpatroon van de rest in de badkamer.


 

right bottom